Design & woonaccessoires die je nergens anders vindt

VERZENDEN

Hoe verzenden wij?

Laten we eerlijk zijn, dit doen we niet zelf, dit laten we lekker makkelijk regelen door Sendcloud. Sendcloud is een fantastische tool voor webshops en daar zijn we heel blij mee. Binnen Sendcloud kiezen wij vrijwel altijd voor PostNL omdat we daar het beste gevoel bij hebben en wat ons betreft ook de beste is om pakketten mee te versturen. Tevens hebben we het idee dat onze klanten dat ook het prettigst vinden, mocht dat niet zo zijn laat het ons dan weten.

 

Betalen voor verzenden?

Tot 100 euro betaal je verzendkosten, € 6,95 voor Nederland en € 12,95 voor Belgie en Duitsland. Bestellingen boven 100 euro worden gratis verzonden naar Nederland, Belgie en Duitsland.

 

Overal naar verzenden?

Nee, helaas. Voorlopig hebben we er voor gekozen om alleen binnen Nederland, België en Duitsland te verzenden. We zijn nog jong en later als we groot zijn gaan we bekijken of we ook naar andere landen gaan verzenden.

 

Kan ik mijn pakket volgen?

jazeker, daar heeft Sendcloud samen met o.a. PostNL ook voor gezorgd. Op het moment dat wij jouw bestelling hebben overgedragen wordt het pakket zo snel mogelijk gescand. Wanneer dit scannen is gebeurt ontvang je (wij ook trouwens) direct een mail met daarin een link naar de track en trace pagina van PostNL. Op deze pagina kun je je pakket volgen.

 

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op.


adres

LANGSKOMEN

Laboratoriumstraat 10

5617BJ Eindhoven

mail

MAILEN

info@newdesignhunters.nl

 

telefoon

FF BELLEN

0031 (0)40 843 02 68

 


Zoek naar producten