✓ Gratis verzenden vanaf 100 euro ✓ 30 dagen opzicht ✓ Gratis retour zenden

KADO EN WOONWINKEL IN EINDHOVEN

Onze winkel is gevestigd op Strijp-S, het creatieve en culturele hart van Eindhoven, ook wel bekend als voormalig ''forbidden city'', het Philips terrein.

In onze winkel vindt je, t.o.v. de webshop, een klein assortiment aan design en woonaccesoires.
Tevens is in onze winkel een leer atelier gevestigd waar leren tassen en accessoires met de hand vervaardigd worden.

Ons adres
Laboratoriumstraat 10
5617BJ Eindhoven

Openingstijden
vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur.
Op afspraak kan altijd, bel 040 843 02 68.STRIJP-S

Zonder Philips was Eindhoven nu misschien nog steeds een verzameling van een paar kleine dorpjes. Door de grote werkgelegenheid die het bedrijf schiep, maakte Philips het kleine dorp Eindhoven groot. Maar juist het vertrek van het bedrijf naar Amsterdam en allerlei andere plekken over de hele wereld, heeft er voor gezorgd dat het voormalige industrieterrein Strijp-S opnieuw tot bloei komt.

In 2002 verkoopt Philips Strijp-S aan Park Strijp Beheer (VolkerWessels/gemeente Eindhoven). De gebouwen die nog door het bedrijf gebruikt worden, huren ze terug. Vanaf 2006 wordt er serieus werk gemaakt van de herontwikkeling van Strijp-S. De eerste gebouwen worden gesloopt en er komt nieuwe bedrijvigheid, met name in de creatieve sector en rond de jaarlijkse Dutch Design Week. Door deze kwartiermakers krijgt het complex ieder jaar meer vorm. In de komende jaren staat er nog veel te gebeuren!

strijp-s
Feelgood market
Ketelhuisplein
Vershal t veem
Feelgood Market Ketelhuis Plein Vershal t Veem

 

DE STAD EINDHOVEN

Eindhoven is een stad die barst van de energie, en die delen we graag met je.
Google eens het woord 'innovatie'. De eerste beelden die je ziet zijn gloeilampen en dat is geen toeval. Ruim 125 jaar geleden bracht Philips het licht naar Eindhoven. Het bedrijf veranderde de stad in een industrieel succesverhaal. Tegenwoordig is Eindhoven een bruisende stad in transitie, een stad die barst van de creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis. 

Ontdek Eindhoven

Met een uitgebreide selectie aan hotspots, highlights, events en andere activiteiten leert je binnen no time de design hoofdstad van Nederland kennen. Kom winkelen en eten in de binnenstad, bezoek het industriële Strijp-S of duik eens één van de andere stadsdelen in. Ontdek de Eindhoven vibe, binnen én buiten de gebaande paden.

De Markt Philips Stadion De Bergen