✓ Gratis verzenden vanaf 100 euro ✓ 30 dagen opzicht ✓ Gratis retour zenden

Deelnemen bij New Design Hunters

Googawood

 

Bedankt voor je interesse in NewDesignHunters.nl

Op deze pagina vind je informatie die van belang is voor jou als deelnemer.HET BEGIN

Eind 2016 zijn wij de uitdaging aangegaan met onze webshop met uitsluitend kleinere, vaak onbekende merken, in de design en woonaccessoire branche. In 2017 hebben we daar een fysieke winkel aan toegevoegd op Strijp-S, het creatieve en culturele hart van Eindhoven.

CONCEPT

Ons concept is gericht op het volledig ontzorgen van de designer en hierin gaan we zover als mogelijk. Dagelijks zijn wij in de weer om onze klanten te verassen met de allernieuwste merken en producten. Tevens werken wij er hard aan om onze deelnemers optimaal te ontzorgen door middel van de laatste technieken en mogelijkheden op het gebied van offline retail. Deelname aan de webshop geschiedt op basis van uitsluitend een verkoop commissie.
 George and willy

Rath and Stok  

DEELNEMEN

In principe is deelname voor iedereen mogelijk. Ons uitgangspunt is dat een nieuwe deelnemer dient te voldoen aan een van de 5 kenmerkende steekwoorden: hout, leer, staal, ambacht en New Design. Tevens proberen we te voorkomen dat er merken worden aangeboden met een soort gelijk assortiment. Wij streven continu naar verbeteringen in de breedste zin en dit doen we bij voorkeur samen met onze deelnemers, partners en leveranciers. Daarom staan wij altijd open voor nieuwe ideeën en doen wij ons uiterste best om tijd vrij te maken om het gesprek aan te gaan.

 

VOLLEDIGE ONTZORGING

Wanneer je besluit om deel te nemen hebben we niet meer nodig dan een overzicht van je producten voorzien van artikel en EAN nummers, omschrijving, foto's en prijzen.

Het werkelijke plaatsen van je producten verzorgen wij inclusief het aanpassen van de (SEO) teksten naar onze stijl.

Onze hoofdfoto's hebben altijd een witte of transparante achtergrond, wanneer deze niet aanwezig zijn zorgen wij ook voor nieuwe foto's.

Tevens wordt er voor iedere designer/merk een informatie en lookbook pagina aangemaakt, ook deze verzorgen wij voor jou.

 

 Roon and Rahn

 

Stuff Design  

DROPSHIPPING OF FULFILMENT

Als deelnemer heb je de mogelijkheid om te kiezen voor dropshipping of e-fulfilment. Wanneer je kiest voor dropshipping ontvang je van ons (automatisch) een mail met alle bestel gegevens. Indien de klant de verzendkosten heeft betaald (bestellingen tot € 100,00) ontvang je tevens een verzendlabel. Het verpakken en het verzenden dien je zelf te verzorgen. Kies je voor fulfilment dan verzorgen wij het gehele traject, van voorraadbeheer tot verzending. Dit houdt wel in dat (een deel van ) je voorraad aan ons uitbesteed. Wij gebruiken hiervoor de allernieuwste Software, waarbij jij o.a. real time inzicht hebt in je voorraad en bestellingen.

 

RETOURZENDINGEN

Of je nu kiest voor dropshipping of fulfilment, in beide gevallen zorgen wij voor alle retour zendingen. Wij hanteren een 30 dagen opzicht beleid.

INTERESSE?

Gebruik dan onderstaand formulier of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak via tel. nr. 040 843 02 68.