Design & woonaccessoires die je nergens anders vindt

CONCEPT STORE

Strijp-S - het ketelhuis Strijp-S- by night Strijp-S - festival terrein 2 Strijp-S - torenallee

 

In het creatieve en culturele hart van Eindhoven vindt je Strijp-S , het voormalige Philips terrein, ook wel de verboden stad genoemd.

Philips trok zich sinds de jaren '90 langzaam maar zeker terug uit Eindhoven en ook uit de fabrieken op Strijp-S. In 2002 werd het terrein voor maar liefst 140 miljoen euro van de hand gedaan aan Park Strijp Beheer B.V., een Publiek Private Samenwerking tussen de Gemeente Eindhoven en VolkerWessels.

In 2012 krijgt Strijp-S voor het eerst in de geschiedenis permante bewoners. Nog steeds wordt er volop gebouwd op Strijp-S en niet alleen woningen.

Zoals gezegd is Strijp-S inmiddels uitgegroeid tot het creatieve en culturele hart van Eindhoven. Op Strijp-S vindt je dan ook vrijwel alles wat je maar zoekt in een levendige stad, van winkels tot horeca en van kleinschalige tot grote internationale evenementen en concerten.

De 1e editie van The Flying Dutch vond hier plaats en jaarlijks vindt je hier nog steeds vele evenementen voor The Dutch Design Week (DDW).

Om je een completer beeld te geven van Strijp-S vindt je hieronder een aantal bezienswaardigheden:

Vershal 't Veem - Urbanshopper - PopEi - Radio Royaal - Het Ketelhuis - Sint Lucas - Blue Colar Hotel - 040 BMX Park - Monk Boulder Gym - Microlab - Klokgebouw - Ontdekfabriek - Feelgood Market - Skatepark Area51 - NatLab - New Design Hunters

Sinds mei 2017 vindt je hier ook onze Concept store. Om precies te zijn aan de Laboratoriumstraat nr 10.

Onze concept store is misschien wel de kleinste living & lifestyle winkel van Eindhoven maar de dromen zijn groots.  Ben je toch van plan om Strijp-S te bezoeken dan zouden wij het gezellig vinden wanneer je ook eens bij ons binnen wandelt en zit er een 5 in de klok dan staat het biertje of wijntje voor je klaar.  

Openingstijden concept store:

vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur

op afspraak is altijd mogelijk, bel 040 843 02 68 

Tot snel aan de Laboratoriumstraat nr 10


     New Design Hunters

Zoek naar producten